søndag 21. juli 2019

Israel-vennen Trump - vil han brått snu ?

                                                    President Donald Trump


BLIR PRESIDENT DONALD TRUMP PLUTSELIG EN MOTSTANDER AV ISRAEL ?

En mer Israel-vennlig president i USA har vi vel aldri sett før. Han har som eneste regjerende president tatt kippa på sitt hode og stått ved Klagemuren i Jerusalem. Han har flyttet USAs ambassade fra Tel Aviv tilbake til Jerusalem og han har godkjent at Israel får Golan-høyden til odel og eie. Nå bygger jødene en ny bosetting nettopp på Golan - og denne har fått navnet : Trumphøyden.

Mange er kritiske til president Trump ; men en ting er helt klart : Det han lovet i valgkampen , gjør han alt han kan for å gjennomføre. Slikt er meget prisverdig og krever ros til ham.

Men : Er han Antikrist - som jeg har antydet i et innlegg lenger nede - så vil han regjere i 3,5 år for da å bli avslørt og avsatt som president. Da er vi kommet til juli 2020. Men er han virkelig Antikrist ; så vil han brått og uventet snu og bli en motstander av Israel og jødene.

Vi vet at hans svigersønn er jøde og arbeider med en fredsplan for Midt-Østen - herunder problemene mellom israelittene og palestina-araberne. Svigersønnen skal visstnok legge fram sin plan for partene innen kort tid. Jeg vet ikke hva denne planen forteller : Men innebærer den en deling av Jerusalem ; så vil Vår Herre aldri godta den - og blir således aldri gjennomført.

Skal Trump snu i Israel-spørsmålet ; så må dette skje før juli 2020 - om han virkelig er Antikrist. Da får den vesle jødestaten et stort problem - mister sin eneste støttespiller i verden. Israellittene får store pengebidrag fra USA hvert år. Dessuten kjøper de forsvarsmateriell også derfra : Både de helt nye F - 35 jagerflyene og annet militært materiell. Første gang F - 35 var i kamp var nettopp i Israel. De bombet iranske rakettutskytingsbaser inne i Syria.

Ja , blir USA en motstander av Israel ; så har israelittene et enormt problem. Men det er vel slikt som skal skje " ved dagenes ende ". Men da er trolig president Trump også Antikrist !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar