tirsdag 2. juli 2019

Uvanlig værfenomén - et forhåndsvarsel ?

Lebesbymannens navn var Anton Johansen ( 1858-1929 ) Han var klokker og landmåleassistent


ET FORHÅNDSVARSEL TIL OSS ?

I går ( 01.07.19 ) meldte norsk TV om at et uvanlig værfenomen hadde oppstått i havet og var registrert både i Norge og på Færøyene. En mann bosatt i byen Florø på Vestlandskysten kunne fortelle følgende : - Det var fjære sjø ; plutselig steg havet til full flo og tilbake til full fjære på om lag tre minutter. Slik holdt det på hele kvelden ; sa denne mannen.
En meteorolog ble så intervjuet og kunne forklare fenoménet slik : Et lavtrykk ute i havet var årsaken til denne hendelsen. Da må jeg få lov å legge til " for egen regning " : Jeg er nå 77 år gammel og har bodd ved sjøen store deler av mitt liv ; men har aldri opplevd noe lignende.

Da går mine tanker til Lebesbymannens profetier - og det han fikk " se " en novembernatt i 1907. Han forteller om en svær flodbølge i Nordsjøen som gjør enorme skader i flere land : England , Nederland , Danmark og Norge. Han selv er i dette synet plassert nær sjøen i Trondheim og ser flodbølgen ( tsunamien ) komme. Han nevner stor skade både i London , Kristiansand og mange andre steder langs norskekysten - helt opp til Bodø i nord. Han ser masse treverk ligge og drive i sjøen etter denne grusomme hendelsen. Personlig skjønner han ikke hvorfor dette skjer fordi : - Nordsjøen er ikke et vulkansk område....

Så mener han at det kommer et forhåndsvarsel til oss mennesker før denne voldsomme tsunamien : Et uvanlig kraftig uvær kommer fra USA over Atlanterhavet. Dette går inn over Portugal / Spania og gjør stor skade på sin ferd videre mot øst og havner til slutt i Russland. Men så blir han noe i tvil om dette uværet kommer før - eller etter denne omtalte tsunamien i Nordsjøen.

For oss kristne som kjenner Bibelen ; vet vi at den Allmektige ikke foretar seg noe før hendelsene er kunngjort ( profetert ) til menneskene. Da spør jeg : Kan dette vær-fenoménet som ble kunngjort på norsk TV den 1. juli 2019 være en slik kunngjøring ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar