onsdag 29. mars 2023

Russland starter stor atomøvelse


 Dette er det interkontinentale missilet Topol-M 8 ( RS - 24 Yars  ). Det sies å ha en rekkevidde på 12.000 kilometer - og kan således nå USA. Det kan utskytes fra lastebil eller silo.


                                                               -----------------------

I dag onsdag 29.03. blir det opplyst fra russiske myndigheter at de starter en atomøvelse med ovennevnte missil. Den skal foregå med 3000 soldater i tre ulike regioner av Russland. Dette missilet har flere atomstridshoder som selvstendig navigerer mot sine mål.

Russland varsler om denne øvelsen fordi Vesten selvsagt overvåker intenst hva som skjer i Russland og vil se disse missilene bli utgruppert. Det sies at russerne har 300 slike store interkontinentale missil. Da er det 10 soldater som følger hvert missil.

De kaller det en øvelse - men ender øvelsen opp med et atom-angrep på USA ? Da Hitler gjorde forberedelser til invasjon av Norge 9. april 1940 : Så kalte han det " Weserûbung ".

Jeg observerer at russerne har startet med villedende informasjon til Vesten. Atom-missilene som russerne har sendt til Belarus : Er ikke operative før i juli - sier de. Trolig er de klar for utskytning allerede. Videre opplyser de at dommedags-torpedoene " Poseidon " ikke er klare ved Stillehavskysten før i 2024.

Vi vet også at russerne har sendt minst tre hypersoniske Kinzhal-missil til enklaven Kaliningrad langt ute i Østersjøen.

USA har også sendt atomvåpen til Europa - disse skal være utgruppert i minst fem land på kontinentet.

Jeg forbereder meg på at det snart er storkrig. Et angrep kommer helt plutselig - gjerne om natten. Da kan luksus som den elektriske strømmen være borte over lang tid. Heldigvis går det mot vår og lysere og varmere dager - selv om det var fullt snø-kaos på veiene her i går.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar