onsdag 15. mars 2023

Vanvidd og panikk preger nå verden


 Russland , Kina og Iran har nå en felles marineøvelse i Omanbukten som ligger til høyre på bildet - nær Hormuz-stredet. Iran er som kjent erkefiende av Israel. Det er Russland , Iran , Tyrkia og Libya som til slutt skal gå til angrep på Israel  og vi får slaget på Harmageddon-sletten.

                                                               ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


Norge blir nå karakterisert som en politistat av avisene i Norge. All trafikk på nettet skal nå overvåkes av styresmaktene - har Stortinget bestemt.

Jeg er kunde i Sparebanken Vest. Nå har de innført en regel som sier at man ikke får ta ut kontanter for mer enn 10.000 kroner i måneden. Således eier man ikke sine egne penger lenger. I en krigs-eller krisesituasjon må man ha kontanter. Når den elektriske strømmen er borte virker ikke kort-automatene .

EU har nå innført en ny regel som tilsier at alle hus - også i Norge - må etter-isoleres som et klimatiltak. De vil koste mellom 500.000 til 1,5 millioner kroner pr. hus.

Alle barn i Norge fra barnehagen og oppover skal få opplæring omkring det å skifte kjønn. En liten pike på tre år som gikk i en barnehage fann plutselig ut at hun var gutt !

Ansatte på sykehusene våre er overarbeidet og vi mangler både leger og sykepleiere. Men kjønnsskifte-operasjoner skal gjennomføres. Jeg leste også at det er på tale å få operert inn livmor i mannfolk.

En stor torpedo ble oppdaget i havet utenfor Danmark. Den lå over kraftkabelen som går fra Norge til Nederland. Denne torpedoen ble løftet vekk for noen dager siden og flyttet kring 200 meter bort og sprengt.

Nå er det tilfeldige drap i Norge. Noen yngre menn med utenlandsk opphav gikk inn på en trikk i Oslo og gikk til kniv- angrep på en 16 år gammel gutt - de kjente ham ikke. Han svever nå mellom liv og død på et sykehus. Vi er nå i ferd med å få " svenske tilstander " også her til lands. I Sverige er det daglige hendelser som skyting mellom menn , sprengning av boliger og annen kriminalitet. Gjengene tar kontroll over et område og vil med all makt beholde denne kontrollen. I Sverige har de mange " no go soner " - der politiet må ha store forsterkninger for å gå inn.

I USA har tre banker gått konkurs. Vi vet ikke slutten på dette ; men aksjekursene faller over hele verden. Vårt store oljefond har plassert kring 60 % av sin portefølje i aksjer. Blir det krakk som i 1929 eller 3. verdenskrig : Så er det ikke mye igjen av vårt " Pensjonsfond Utland " - tror jeg.

Vi kristne kan ta det med stor ro og be til el Shaddai om å få ta på " Guds fulle rustning "- i Yeshuas navn , AMIN ! ( Yeshua talte vest-arameisk og Han uttalte ikke AMEN men AMIN ). Derfor gjør jeg det samme.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar