søndag 8. oktober 2023

El Shaddai styrer krigshandlingene i Midt-Østen !


 Da jeg først hørte om at Hamas hadde angrepet Israel igjen med flere tusen raketter : Så tenkte jeg at Mossad her har sovet . Ja , det har nok denne etterretningsorganisasjonen også gjort - men det er med Herrens vilje . HAN styrer alt helt til Yeshua igjen setter sine føtter på Oljeberget i Jerusalem - da starter 1000-års riket .

Israel feiret Yom Kippur 6. oktober ( den store forsoningsdagen ) som er den helligste av alle dager i Israel . For nøyaktig 50 år siden startet den første Yom Kippur krigen der araberland helt uventet angrep Israel - men de tapte denne krigen . Nå har vi således den andre Yom Kippur krig .

Det sendes tusenvis raketter fra Gaza til mange byer i Israel - herunder også Jerusalem . I Bibelen kan vi lese at Herren bor på Sion - som er et høydedrag i Jerusalem . Således angriper Hamas-terroristene Herren . Slikt vil utvilsomt få store konsekvenser for disse muslimene.

Den russiske utenriksminister Lavrov har hatt tre møter med Iran der også Hamas var til stede . Det er disse land som har forsynt Hamas med raketter . Vi vet at når GOG-krigen starter : Så er det Russland sammen med Tyrkia , Iran og Libya som skal angripe Israel . På denne måten er det helt naturlig at Russland nå engasjerer seg på terroristenes side . Når krigen raser i Israel ; så blir fokuset tatt bort fra den blodige krigen i Ukraina - det passer nok russerne .

Det er fare for at Hizbollah også kan starte med å skyte raketter mot Israel i nord . Det sies at denne terror-organisasjonen har flere tusen raketter til disposisjon . Små kamper har allerede startet der . På denne måten er det fare for at Israel kan få en tofrontskrig - noe som blir vanskelig for Israel . Skulle Syria angripe mot Golan : Så har Israel en trefrontskrig .

Iran har hatt russiske ingeniører i landet i mange år og landet har skaffet seg interkontinentale missil . Sentrifugene for anriking av uran har gått lenge nede i dype fjellhaller i Iran . Noen mener at Iran alt har atomvåpen . Skulle Iran sende missil mot Israel : Så bryter helvete ut . Men Israel har avanserte anti-raketter som kan nøytralisere innkommende missil .

Israel har mobilisert sine reservestyrker . Det tar kring ett døgn før de er kampklare . Det israelske Luftforsvaret angriper nå mål i Gaza - og jødene sender melding på mobiltelefon til innbyggerne der om å komme seg unna . Israel går nok inn i Gaza med stridsvogner og følge-infanteri . Statsminister Netanjahu sier at Gaza by skal knuses . Ja , det blir nok også gjort .

Det er min mening at islam og jødedom / kristendom er en åndskamp som alltid vil føre til konflikter . Israel er det eneste demokratiet i Midt-Østen : Islam og demokrati går heller ikke i hop . Ja , bare se hva som nå skjer i Sverige . Først når Yeshua igjen setter sine føtter på Oljeberget i Jerusalem : Vil det bli fred i verden . Det kan skje om 4-5 år .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar