torsdag 19. oktober 2023

Klargjøring for angrep på Iran ?


 Jeg tror at USA og Israel nå klargjør for angrep på Iran . To hangarskipsgrupper er ankommet kysten av Israel . Videre har andre krigsskip kommet dit med VTOL-fly og angreps-helikopter . Store strategiske bombefly er flyttet fra USA til Storbritannia . Disse har nok A-våpen om bord samt " bunker-boosters " : Svære bomber med 1000 kilo med TNT for å knuse ned i fjellhaller . Vi vet at Iran anriker uran dypt nede i fjellet . Enten har Iran atombomber allerede eller så er det like før .

USA har sendt i all hast våpen av flere sorter til Israel . Jeg ser at tungt US-artilleri allerede en plassert inntil Gaza-stripen . Om Hizbollah gjør et stort rakett-angrep mot Israel : Så blir selvsagt dette angrepet besvart - fra Israel og gjerne US-hangarskip - mot Libanon . MEN : Jeg tror at dette vil føre til at USA / Israel da går til et storstilt angrep på Iran . De store US-bombeflyene i England skal nok benyttes til dette . Vi vet at de jagerflyene Israel har må etterfylle drivstoff i luften for å nå frem og tilbake fra Iran . Er det like før Damaskus blir knust - slik Bibelen forteller ? Iran har styrker inne i Syria .

En helt annen og alvorlig sak er hva Tyrkia nå har foretatt seg - noe jeg ikke har hørt fra norsk media .. President Erdogan gikk først ut med sin støtte til palestina-araberne . Da de to store US-hangarskipene nærmet seg kysten av Israel : Igangsatte Erdogan en stor marineøvelse der han visstnok sender sine krigsskip mot de amerikanske krigsskipene . Både USA og Tyrkia er NATO-medlemmer . Ja , da kan det ende med at to NATO-land kommer i krig med hverandre .

Russland har samarbeidet med Iran i flere tiår . Russland kjøper angrepsdroner fra Iran . Vi ser nå et mønster i det som peker mot det fremtidige slaget på Harmageddon . Der skal Russland , Tyrkia , Iran , Libya og Etiopia angripe Israel . Men dette store slaget er det nok noen år til - tror jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar