onsdag 11. oktober 2023

Vil Gud nå opprette Stor-Israel ?


 Dette er kart som viser de tolv israelske stammer slik det var på Bibelsk tid .

Men Skriften forteller hvor stort Israel skal være og grensene blir slik : Fra " Egyptens bekk " på Sinai ( en såkalt wadi som vanligvis er tørr men flommer stor ved styrtregn ) , til Jordanelven , til Middelhavet og helt opp til elven Eufrat . Dette innebærer at Israel vil legge under seg Libanon og deler nordover av Syria . Bibelen sier også at Damaskus - hovedstaden i Syria - vil bli knust . Klikker du på kartet så blir det tydeligere .

                                                                      ----------------

Krigen raser nå i Gaza etter terrorangrepet mot Israel fra Hamas . Jeg tror at jødene nå vil okkupere Gaza og forbli der . Israel hadde en enklave inne på Gaza-stripen ; Men trakk seg helt ut i 2005 . Hizbollah i Libanon , som blir støttet av Iran , har sendt noen raketter mot Israel og jødene har besvart denne ilden . Videre har Hizbollah sendt  både raketter og artilleri-granater mot en israelsk sambands-sentral på en høyde på Golan . Denne høyden ligger like ved den fraflyttede syriske byen Quneitra . I dag meldes det at raketter har blitt skutt inn fra Syria mot mål i Israel . Om dette utvikler seg : Så kan Israel få en trefrontskrig : Gaza , Libanon og Syria . Derfor har jødene nå mobilisert hele 380.000 soldater i tillegg til de soldater som nå er inne til førstegangstjeneste . Denne tjenesten er tre år for menn og to år for kvinner - så langt jeg vet .

Det er Iran som ligger bak og støtter både Hamas , Hizbollah og Syria . Det er også godt samarbeid mellom Russland og Iran . President Putin har nylig vært på besøk i Iran og russiske ingeniører har vært i Iran i mange år . Russland kjøper kamp-droner fra Iran . Det hevdes at den russiske utenriksminister Lavrov har vært på tre møter der representanter fra Iran og Hamas var til stede . Lederen på Vestbredden , Mahmoud Abbas , skal nå besøke Moskva . Jeg tror at de avanserte rakettene , som Hamas skyter inn i Israel , er produsert utenfor Gaza . Hvordan er disse rakettene i tusentall smuglet inn i Gaza ? Enten har de kommet inn via Sinai ( egyptisk territorium ) eller sjøveien . Jeg tror på det første alternativet .

Om vår Allmektige Gud er i ferd med å opprette det Stor-Israel som bibelen beskriver : Så vil jødene underlegge seg Judea og Samaria ( Vestbredden ) og nulle ut styret til palestina-araberne over dette området . Da vil nok jødene knuse de to moskeene som ligger på Tempelplassen og bygge det tredje tempel .

Ja , vi lever nå i høy-profetiske tider . Det har nettopp vært to store jordskjelv i Afghanistan . Vi har krig og rykter om krig og hungersnøden kommer nok . Den har  kommet til Gaza og kommer snart til flere land - tror jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar