lørdag 16. desember 2023

Den norske kirke og jødehatet


 Dette er foto av tidligere Johannes kirke i sentrum av Oslo . Søndag den 23. oktober i 1904 klokken 1127 kom et jordskjelv med styrke på 5,4 på Richters skala . Da stod presten på prekestolen i denne kirken og andre prester i mange andre kirker i Norge . Skjelvet kunne merkes helt nord til Namsos . Denne Oslo-kirken ble så skadet at den ble revet noen år senere . Det kommer stadig nye jordskjelv i Norge og det siste kom for noen uker siden i havet vest av Florø og hadde en styrke på 4,0 . Det ristet og skalv i mange boliger her på Vestlandet - men denne gangen merket vi intet.

Jeg ser på TV i dag at det er store demonstrasjoner i mer enn 20 byer i Norge til støtte for palestina-araberne . I Oslo ble den nye kvinnelige biskopen i Bjørgvin ( har sitt sete i Bergen ) intervjuet av TV 2 etter sitt innlegg under denne demonstrasjonen . Bispe-kollegiet har flertall av kvinner ( har de lest hva Paulus sier om slikt ? ) og de fremstår alle som jødehatere . Nå er det ikke denne skribenten som avgjør hvem som skal arve Guds rike : Men jeg har en mistanke om at jødehatere ligger tynt an i denne sammenheng . Man kan undres over hvor jødehatet kommer fra : Men Yeshua var selv jøde og levde hele sitt liv i Israel - han skal frelse oss troende . Mye av sitt virke hadde han i Judea og Samaria : Dette området har fått stedsnavnet Vestbredden . Ja , jeg mener bestemt at jødehatet kommer fra selveste Satan .

Media forteller oss i dag at 20 % av befolkningen i Norge ikke har nok mat og de går ofte sultne til sengs . Dette er en skam som norske politikere burde ta inn over seg . Da var det langt bedre at folket , og Bjørgvin-bispen , samlet seg i gatene og demonstrerte mot Støre-regjeringen . Jeg husker fra min historiebok i folkeskolen for 70 år siden : Der var et bilde av folk som stod i kø med små melkespann i hånden for å få gratis mat og melk . Dette hendte i de harde trettiårene da Norge var et lutfattig land . Nå er den norske pengebingen overfylt og landet vårt sender ut årlig 60 milliarder kroner i u-hjelp til andre land . Hvordan disse pengene blir brukt ; ansees som uinteressant for våre myndigheter .

Til slutt spør jeg : Når og hvordan vil Vår Herre riste denne vanstyrte og ukristelige nasjonen Norge ? Vil 23. oktober 1904 gjenta seg - eller bli langt kraftigere ? Både staten og kirken burde ristes og skakes så kraftig at både politikere og geistlige får øynene opp for deres misgjerninger . Nå kan du få opptil seks års fengsel for å be for et menneske med homofil legning !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar