søndag 2. oktober 2022

Det naive Norge

                                                        Rød : rørledninger , blå : seilinger av russerskip
 

                                                Ett av de russiske "forskningsskipene" som har

                                                " forsket " på vår kyst denne sommer / høst

                                                         


Det virker som Bergens-området er meget interessant for russerne. Vi kjenner til at de leier en leilighet i en blokk nær marinebasen Haakonsvern. Dette har pågått i mange år og derfra har de full oversikt over alt som foregår på Sjøforsvarets hovedbase. Denne boligblokken kalles " russerblokken " blant bergensere.

De siste dagene har det vært gjort sabotasje mot transformator-stasjoner i Bergen : En i Sandviken og en i Arna. Vi vet at Russland har to hoved-målsettinger i forbindelse med krig : 1. Slå ut kraftforsyningen hos fienden , 2. Skyte ned vestlige kommunikasjons-satelitter. Jeg leser i avisen at NVE er meget bekymret over sabotasjen mot disse to trafo-stasjonene.

Det som nå skjer mot Norge ; virker som en koordinert plan som er hentet frem. De må ha en mengde store droner som kan operere både ved plattformene våre og inn over land - som Mongstad-raffineriet.

Ja , slår de ut raffineriet her : Så er Norge uten bensin og diesel. Import av slikt drivstoff kan bli vanskelig i en krigssituasjon.

Greier de å slå ut den elektriske strømmen også : Så faller vårt samfunn totalt sammen. Dette vet russerne og dette burde norske myndigheter også visst for lenge siden. Nå kan det være for sent !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar